x

4 k samsung ubd k8500

Ultra HD is helemaal hot, maar op dit moment zijn er maar twee Ultra HD Blu-ray spelers verkrijgbaar. Een paar maanden terug keken we uitgebreid naar de fors geprijsde Panasonic DMP-UB900 en vandaag is het de beurt aan de iets goedkopere Samsung UBD-K8500

€199,99

Omschrijving

Ultra HD is helemaal hot, maar op dit moment zijn er maar twee Ultra HD Blu-ray spelers verkrijgbaar. Een paar maanden terug keken we uitgebreid naar de fors geprijsde Panasonic DMP-UB900 en vandaag is het de beurt aan de iets goedkopere Samsung UBD-K8500. Dit model wordt verkocht voor een adviesprijs van 499 euro.
Ultra HD Blu-ray

Nu bijna alle middenklasse en high-end tv’s over de hoge 4K Ultra HD-resolutie beschikken wil je natuurlijk optimaal van die hogere resolutie genieten. Je kunt al enige tijd 4K-content via streamingdiensten bekijken maar sinds vorige maand zien we ook de nieuwe Ultra HD Blu-ray schijfjes verschijnen. Om deze schijfjes af te spelen heb je echter een Ultra HD Blu-ray speler nodig, bijvoorbeeld de Samsung UBD-K8500.

Maar, Ultra HD Blu-ray staat niet alleen voor een hogere resolutie. De schijfjes worden ook voorzien van 10-bits kleuren, een groter kleurbereik (rec.2020) en HDR (high dynamic range)-weergave. Als je tv deze drie standaarden ondersteunt dan zit je met deze schijfjes klaar voor de toekomst van tv.

 

komt samen met 10 4k ultra hd dvd

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop