x

circuit navation nieuw 245

e zoveelste MIDI-controller? Absoluut niet. Novation verrast met de Novation Circuit. Een opvallend veelzijdige ideeën-machine die zich in de eerste plaats profileert als zelfstandige synthesizer en drumcomputer. De synthesizer- en drum-klanken zijn dus i

€119,99

Omschrijving

e zoveelste MIDI-controller? Absoluut niet. Novation verrast met de Novation Circuit. Een opvallend veelzijdige ideeën-machine die zich in de eerste plaats profileert als zelfstandige synthesizer en drumcomputer. De synthesizer- en drum-klanken zijn dus ingebouwd, evenals een met DSP verbeterde speaker waardoor je meteen aan de slag kunt. Daarbij komt dat de Circuit - die over 32 aanslaggevoelige en verlichte pads beschikt - niet alleen kan werken op de meegeleverde stroomadapter, maar ook op zes AA-batterijen of via een USB-poort. Het betekent dat u op ieder moment en op iedere plek kunt werken aan nieuwe muzikale ideeën, zowel programmerend als in 'real-time'.

Circuit: inspirerende step-sequencer

Van krachtige baslijnen tot weidse leads en zwoele pads: Circuit schudt het, net als Novation's Nova-synthesizer, allemaal uit zijn mouw. Mocht u niet een van 64 presets willen gebruiken, dan creëert u met de patches van de vierdelige drummachine uiteenlopende elektronische grooves. Het programmeren van harmonieën, melodieën en ritmes gebeurt op het overzichtelijke 'grid' van 4 x 8 multicolor pads, die met de op de MiniNova geënte oscillatortypes en wavetables, delay en reverb effecten te beïnvloeden zijn. Een creatie kan tot 128 steps aan synth- en drumpatronen bevatten en bewerkt worden met ingebouwde effecten. Klaar? Sla je creatie op een van de 32 slots op of sluit dit Novation-product aan op de USB-poort van een PC/Mac, waarna het resultaat over te zetten is via Sample Import en weer te bewerken is met Circuit Editor en de Component Content Manager. Daarnaast functioneert de Circuit met zijn pads en knoppen als controller voor DAW-software zoals Ableton. 

Uiterst effectief

Is dit alles? Helemaal niet. De Novation Circuit is uitgerust met twee 6.3 mm jack-uitgangen, voor het aansluiten van bijvoorbeeld een set monitor-speakers of een mixer. Verder treffen we MIDI-in- en uitgangen (2.5 mm jack) voor het communiceren en syncen met externe MIDI-apparaten en bezit deze buitengewoon praktische en inspirerende synthesizer/controller een 3.5 mm hoofdtelefoon-output. Daarnaast is het apparaat voorzien van uiteenlopende knoppen, waaronder acht 'macro'-draaiknoppen met RGB LEDs. Met deze laatste zijn de gekozen sounds op eenvoudige, maar uiterst effectieve wijze te beïnvloeden.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop