x

samsung s10 128 bg

Samsung Galaxy S10Maak kennis met de jongste telg van de Galaxy-familie: de Samsung Galaxy S10! Zijn belangrijkste troeven? Een prachtig scherm dat haarscherpe beelden biedt, een grote opslagcapaciteit en een batterij die de hele dag meegaat.Infin

€599,99

Omschrijving

Samsung Galaxy S10

Maak kennis met de jongste telg van de Galaxy-familie: de Samsung Galaxy S10! Zijn belangrijkste troeven? Een prachtig scherm dat haarscherpe beelden biedt, een grote opslagcapaciteit en een batterij die de hele dag meegaat.

Infinity-O Display

Geniet van een groot visueel comfort dankzij het haarscherpe AMOLED-scherm van 6,1 inch. Dit display is zonder randen met een 19:9-beeldverhouding. Je telefoon wordt nu een tv in zakformaat!

Grote opslagcapaciteit

Sla al je belangrijke bestanden op je smartphone op. Dit model beschikt over een opslagcapaciteit van 128 GB.

3 professionele lenzen

Hou je ervan om foto’s te nemen? Dan is de Samsung Galaxy S10 je nieuwe wapen. Aan de achterzijde kies je als een professionele fotograaf uit 3 lenzen, waaronder een breedhoeklens van 132° en een telelens die 2x optisch kan zoomen. Aan de voorkant vind je een Dual Pixel-lens van 10 megapixel met autofocus.

Batterij van 3400 mAh

Maak je geen zorgen meer over de autonomie: de Samsung Galaxy S10 beschikt over een batterij van 3400 mAh, die uren plezier garandeert.

Makkelijk en veilig ontgrendelen

Ontgrendel je smartphone op een veilige manier dankzij de ultrasonische vingerafdrukscanner onder het scherm.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop