x

traktor kontrol z1 nieuw 165

De Z1 is de ultieme compacte controller voor gebruik met Traktor. Deze controller van Native Instruments is een sterke tool, in combinatie met een iPhone of iPad (met de Traktor DJ-app) of conventionele laptop. De Z1 biedt fysieke controllers, verspreid o

€99,99

Omschrijving

 

De Z1 is de ultieme compacte controller voor gebruik met Traktor. Deze controller van Native Instruments is een sterke tool, in combinatie met een iPhone of iPad (met de Traktor DJ-app) of conventionele laptop. De Z1 biedt fysieke controllers, verspreid over twee kanalen. Zo hoeft er niet met een touchscreen te worden gewerkt. Het uiterlijk en de controls doen denken aan de X1 en de S2, maar dan toegespitst op doelmatige bediening van twee Traktor-kanalen.

Controle

Ondanks het bijzonder handzame formaat biedt de Kontrol Z1 alle essentiële ingrediënten voor DJ-werk. Zo zien we twee faders én een crossfader, een driebands equalizer per kanaal, gainregeling en een schakelbare filter/effect-draaiknop. De praktische cue-mix sectie, gecentreerd geplaatst, zorgt dat u via de ingebouwde 3.5 mm minijack hoofdtelefoonuitgang over prima voorbeluisteringsmogelijkheden beschikt. De ingebouwde 24-bits audio-interface zorgt wat dit betreft voor stabiele audioweergave.

Traktor Kontrol Z1, F1 en X1: compacte synergie

De Traktor Kontrol Z1 haalt een stuk meerwaarde uit de combinatie met de Kontrol F1 en X1. De F1 stuurt de Remix Decks aan, waar de X1 op zijn beurt zorgt voor onder meer Macro FX, aansturing van overige effecten en zelfs cuepoint-selectie. Deze modulaire opzet geeft vrijheid bij het creëren van de voor u optimale setup. Daarbij is de Kontrol Z1 uitstekend als digitale Traktor-controller te gebruiken. Traktor LE is meegeleverd, upgraden naar de volledige versie is voordelig mogelijk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop