x

fence energizer m650 nieuw 300 euro

nieuw!! nieuw!!

Een super schrikdraadapparaat voor een scherpe prijsDe Gallagher M650 is een krachtig apparaat en kan een afrastering tot wel 40 km voorzien van spanning. Voor een schrikdraad apparaat met zulke kracht is dit een koopje. Het apparaat

€ 148,-

Omschrijving

Een super schrikdraadapparaat voor een scherpe prijs

De Gallagher M650 is een krachtig apparaat en kan een afrastering tot wel 40 km voorzien van spanning. Voor een schrikdraad apparaat met zulke kracht is dit een koopje. Het apparaat heeft een ingebouwde bliksembeveiliging.

Gallagher M650 is gemakkelijk in gebruik

Het Gallager M650 schrikdraadapparaat is eenvoudig te installeren en in gebruikt. Wil je zonder al te veel poespas je heiningen voorzien van stroom heb je aan dit apparaat een hele goede. Daarbij is het afrasteringsapparaat vrijwel onderhoudsvrij.

De Gallagher M650 is geschikt voor boerderijdieren

Je kunt dit schrikdraadapparaat op netstroom gebruiken voor vrijwel alle boerderijdieren.
De Gallagher M650 is geschikt voor het beschermen of weren van:

  • Koeien
  • Paarden
  • Schapen
  • Geiten
  • Varkens.

Het Gallagher M650 schrikdraadapparaat op netstroom monteren

De Gallagher M650 wordt doorgaans gebruikt voor permanente afrastering. Monteer het apparaat altijd volgens de handleiding. Probeer hem tevens zo centraal mogelijk te hangen ten opzichte van de afrastering.
Zorg met aardpennen ook voor een goede aarding. Zo zal de werking van het schrikdraadapparaat beter zijn en zal hij langer meegaan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop