x

Gardena Sileno Life 1250 m² robotmaaier

Gardena Sileno Life 1250 m² robotmaaierMet de Sileno Life 1250 m² kies je voor gemak. De robotmaaier houdt het gras altijd in de gewenste lengte en voert deze klus voor je uit. Zo beschik je altijd over een perfect maairesultaat in een tuin met een op

€ 699,99

Omschrijving

Gardena Sileno Life 1250 m² robotmaaier

Met de Sileno Life 1250 m² kies je voor gemak. De robotmaaier houdt het gras altijd in de gewenste lengte en voert deze klus voor je uit. Zo beschik je altijd over een perfect maairesultaat in een tuin met een oppervlakte tot 1250 vierkante meter. Daardoor is deze maaier ook geschikt voor een grotere tuin.
Een perfect maairesultaat

Deze automatische grasmaaier is voorzien van het SensorCut systeem. Zonder strepen achter te laten op het gazon maaien de precisiebladen het gras in de gewenste lengte. Door de goede wendbaarheid van de robotmaaier is een bijzondere vorm of smalle doorgang geen enkel probleem. Botst het apparaat op een obstakel, dan kiest het automatisch een andere baan waarin hij verder maait.
Makkelijk te installeren robotmaaier

Door de begrenzingsdraad in een lus rondom het grasveld te leggen, bepaal je precies het werkgebied van de robotmaaier. Door ook een gidsdraad te leggen, kan de maaier zijn weg naar het laadstation terugvinden. Als zijn taak erop zit, dan keert hij vanzelf weer terug om de accu op te laden. Het programmeren heeft Gardena eveneens heel makkelijk gemaakt. Na het invoeren van de grootte van het gazon en het kiezen van de gewenste maaitijden berekent de robotmaaier automatisch een maaischema.
Kijk hier voor meer informatie over het installeren van jouw robotmaaier
Regelmatig schoonspuiten

Het enige onderhoud dat je aan de Sileno Life uitvoert is het regelmatig schoonspuiten van het apparaat met een tuinslang. Zo verwijder je vuil en grasdeeltjes met name bij de behuizing, maaibladen en wielen. Wanneer je het apparaat optilt stoppen de bladen met werken om letstel te voorkomen.
Diefstalbeveiliging

Om de robotmaaier beter tegen diefstal te beveiligen is deze uitgerust met een pincode. Door de pincode in te stellen maak je het apparaat onbruikbaar als het gestolen wordt. De alarmfunctie treedt binnen 10 seconden in werking als de pincode niet wordt ingevoerd wanneer het apparaat wordt opgetild.
Meegeleverde accessoires Gardena Sileno Life 1250 m²

250 meter begrenzingsdraad
300 haringen
Meetlat
Laadstation
Voedingskabel voor laadstation
Handleiding

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop