x

sony wh-ch710n

Beschrijving

SonyWH-CH710N Draadloze Hoofdtelefoon - BlauwFeilloos geluid zonder onderbrekingen

Met de WH-CH710N draadloze hoofdtelefoon met Noise Cancelling kan je overal genieten van krachtig geluid zonder onderbrekingen. De Noise Cancelling via d

€ 79,99

Omschrijving

Beschrijving

SonyWH-CH710N Draadloze Hoofdtelefoon - Blauw

Feilloos geluid zonder onderbrekingen
Met de WH-CH710N draadloze hoofdtelefoon met Noise Cancelling kan je overal genieten van krachtig geluid zonder onderbrekingen. De Noise Cancelling via dubbele-ruissensortechnologie en de Omgevingsgeluidsmodus geef je de controle over wat je hoort. En met genoeg stroom voor 35 uur lang draadloos gebruik kan je de hele dag lang muziek luisteren.

Een hoofdtelefoon die de wereld buitensluit
Of u nu in het vliegtuig zit of aan het forenzen bent, de automatische Artificial Intelligence Noise Cancelling-functie (AINC) analyseert constant het omgevingsgeluid en kiest automatisch het meest effectieve Noise Cancelling-filter voor jouw omgeving.

Je bepaalt wat je hoort met dubbele-ruissensortechnologie
De dubbele microfoons zijn naar voren en naar achteren gericht zodat de WH-CH710N-hoofdtelefoon meer omgevingsgeluid opvangt dan ooit. Dus of je nu verkeerslawaai of geklets op kantoor wilt buitensluiten, je kan helemaal opgaan in jouw muziek.

Pas jouw geluid aan
De Omgevingsgeluidsmodus geef je volledige controle over jouw luisterervaring. Hiermee kan je muziek luisteren terwijl je nog steeds de belangrijke omgevingsgeluiden hoort die je veilig houden, zoals verkeersgeluiden en omroepen in het openbaar vervoer.

Snel opladen voor de hele dag luisterplezier
De ingebouwde lithium-ionbatterij zorgt dat je met één keer opladen tot wel 35 uur muziek kan luisteren. En met de optie voor snel opladen kan je 60 minuten afspelen na 10 minuten opladen.

Mis geen enkele beat met drivers van 30 mm
De nieuwe 30mm-drivers zorgen zelfs bij deze bijzonder lichte, comfortabele hoofdtelefoon voor zuiver, helder geluid met een groot frequentiebereik, van lage beats tot hoge stemmen.

Handsfree ondersteuning
Een simpele druk op de knop verbindt je met de spraakondersteuning van jouw smartphone om aanwijzingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen.

Helderder handsfree bellen
Bel handsfree en houd jouw handen vrij. Je hoeft jouw telefoon niet te pakken, alleen te praten. De WH-CH710N laat jouw stemgeluid helder klinken voor de persoon met wie je belt.

Luister direct met NFC™ One-Touch
Stream muziek met één aanraking via Near Field Communication (NFC™). Raak met het gewenste NFC™-apparaat gewoon de N-markering op de behuizing aan om snel en eenvoudig een koppeling tot stand te brengen.

Streamen in goede kwaliteit via Bluetooth®
Geen NFC™? Geen probleem. Je kan jouw apparaat handmatig verbinden door Bluetooth® aan te zetten in het instellingenmenu van jouw apparaat.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop