x

traktor kontrol x1 nieuw 165 euro

Met de Traktor Kontrol X1 MK2 biedt Native Instruments de opvolger van de Traktor Kontrol X1. Van een afstand is de gelijkenis duidelijk, maar wie beter kijkt, ziet diverse verbeteringen en een opgefrist uiterlijk. Prominent is de touch-strip, die voor di

€99,99

Omschrijving

 

Met de Traktor Kontrol X1 MK2 biedt Native Instruments de opvolger van de Traktor Kontrol X1. Van een afstand is de gelijkenis duidelijk, maar wie beter kijkt, ziet diverse verbeteringen en een opgefrist uiterlijk. Prominent is de touch-strip, die voor diverse functies kan worden gebruikt en een meer tactiele DJ-ervaring geeft, zonder dat daar draaitafels voor nodig zijn. Twee heldere displays geven directe feedback op uw performance.

Traktor Kontrol X1 MK2

Met deze controller zijn twee decks aan te sturen. Voor vierdecks-controle kan een tweede exemplaar worden gebruikt. Transportfuncties, browsen door playlists en selectie van songs, effectselectie en equalizing: het is allemaal vanaf de X1 MK2 te bedienen. De RGB trigger-knoppen voor cues geven overzicht over cue-points in loops en tonen markers in tracks. Alle knoppen zijn dubbel uitgevoerd, voor optimale controle per deck.

Perfecte integratie

Doordat Native Instruments zowel software als bijbehorende hardware ontwikkelt, zijn de diverse producten uitstekend op elkaar afgestemd. Zo ook de Traktor Kontrol X1 MK2. Drivers zijn niet nodig: het is puur plug-and-play om met Traktor te kunnen werken. Daarbij komt dat deze compacte, lichte maar robuuste controller overal mee naartoe kan worden genomen en ook onderweg (gekoppeld aan laptops) zijn mannetje staat. Bovenal is de Traktor Kontrol X1 MK2 een verfijnde aanvulling op talloze DJ-setups.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop