Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

senco framepro 701 xp 50-90 mm nieuw 900 euro

Vestiging: Sint Niklaas
Categorie: Gereedschap

Omschrijving

n de XtremePro biedt Senco de krachtige en duurzame FramePro 701XP en FramePro 751XP spijkermachines.

Deze machines verwerken ring en gladde afwerkspijkers van 2,8 tot 3,4 mm dik, met een kopdiameter van 7,2 mm in lengten van 50 mm tot 90 mm.
Het verschil tussen de FramePro 701XP en FramePro 751XP zit hem met name in de kracht. De FramePro 751XP is 15% krachtiger dan de reeds krachtige FramePro 701XP.

Het zijn ideale spijkermachines voor het aanbrengen van dakbeschot en het vervaardigen van kozijnen, raamwerk, kisten, kratten en pallets. Kortom, twee veelzijdige en krachtige machines.
Een machine uit de SENCO XtremePro is geschikt voor volcontinue gebruik en industriële omgevingen.
Met een SENCO XtremePro machine krijgt u het beste wat er op de markt te koop is en met twee jaar originele Senco Garantie.
De SENCO FramePro's zijn robuust en krachtig zonder compromissen te doen aan het gebruikersgemak. Ze zijn ontworpen met de professional in gedachten. Zo is het magazijn onder een hoek van 30 graden geplaatst om ook in krappe ruimtes te werken en altijd optimaal zicht te hebben op uw werkzaamheden.
Maar ook aan de actieve veiligheid is gedacht, zo is de neus voorzien van een scherp zaagtandmotief waardoor de machine - ook als u schuin werkt - niet wegglijdt. Deze tanden kunt u desgewenst afdekken met een rubber schoen. Op het gebied van ergonomie heeft deze hoogwaardige spijkermachine een robuust en volledig rubberen handvat, een comfortabele trekker, een 360 graden verstelbare luchtuitlaat en een inklapbare riemclip.

De balans is perfect en afgestemd op volcontinue bedrijf. De diepte-instelling is met een, door uw vinger te bedienen, draaiwieltje aan te passen. Ook het verwijderen van eventueel vastgelopen spijkers gebeurt in een handomdraai, omdat het hele magazijn eenvoudig verwijderd kan worden. Het magazijn wordt aan de achterzijde geladen en is opengewerkt zodat u altijd zicht heeft op de voorraad spijkers. Zodra de machine minder dan 6 spijkers in het magazijn heeft, wordt de veiligheid geblokkeerd om 'droog schieten' te voorkomen.
De duurzaamheid van deze SENCO FramePro 701XP en 751XP vindt u terug in een aluminium huis en magazijn. De aluminium cilinder is bovendien geanodiseerd en de speciaal gevormde slagpen is extra gehard.

Nu bij ons: € 249,99

senco framepro 701 xp  50-90 mm nieuw 900 euro

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Gereedschap