x

wireless bt dutch

Geschikt om te pairen met elk BT-apparaat dat muziek of geluid maakt, denk aan een smartphone of tablet of je pcWant iedereen luistert graag naar muziek. We willen onze muziek in de beste omstandigheden beluisteren en kabels zijn achterhaald en volkom

€ 29,99

Omschrijving

 

Geschikt om te pairen met elk BT-apparaat dat muziek of geluid maakt, denk aan een smartphone of tablet of je pc

Want iedereen luistert graag naar muziek. We willen onze muziek in de beste omstandigheden beluisteren en kabels zijn achterhaald en volkomen niet nodig!

Met de Dutch Originals bluetooth koptelefoon zit je helemaal goed. Deze Over-ear fit koptelefoon sluit je volledig af van de omgeving en bespaard je al het gedoe met draadjes en dergelijke. Je sluit deze over-ear-hoofdtelefoon via Bluetooth draadloos aan op je audiobron over een afstand van wel tien meter. Je oren worden getrakteerd op een prettig geluid en je geniet van een gezonde dosis draagcomfort.

Wireless bluetooth-connectie
Touch control (vol +/-, volgende track en vorige track)
Bluetooth 3.0
Connectie afstand 10m
Driver diameter 40mm
Standby tijd +- 180 uur
Play tijd +- 10 uur
Oplaadtijd +- 2,5 uur

verkrijgbaar in 3 kleuren:rood,zwart en grijs

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Sint-Niklaas.

Used Products Sint-Niklaas
Hofstraat 2
9100BE Sint-Niklaas

Telefoon: 0032-37782903

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop